Cumpără
online

Data: 17 Martie 2020

Dragi pacienți, În această perioadă este important să rămânem responsabili, echilibrați și să gândim pozitiv. Suntem aproape de toți pacienții noștri, dar și de întreaga echipă în aceste momente în care este prioritar să fim agili pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, am luat mai multe măsuri concrete și urmărim în continuare evoluția evenimentelor pentru a aplica noi soluții ca să fim cu toții în siguranță.

Efectuăm teste RT-PCR SARS-CoV 2 și teste serologie COVID-19: anticorpi SARS-CoV-2 IgM și IgG! 12% Reducere la comanda online. Click pentru detalii!

Descopera pachetele de analize: Clinica Sante

Măsuri de prevenție în toate centrele de recoltare

Dezinfectăm și igienizăm cu simț de răspundere și cât mai des posibil toate suprafețele și obiectele comune care sunt folosite frecvent, atât în centrele de recoltare cât și în zona de laborator. Utilizăm lămpile UV pentru dezinfecția suprafețelor mobile, acolo unde există în dotare.

La intrare în centrele de analize există covorașe îmbibate cu clor/dezinfectant.

Din grijă pentru fiecare, vă recomandăm să utilizați soluțiile de dezinfectare puse la dispoziție gratuit în fiecare centru de analize. În același timp, toți colegii noștri din centre care își desfășoară activitatea în recepții și recoltare au acces gratuit la soluții de dezinfectare, poartă mănuși și măști de protecție.

Pentru a evita mai mult contactul direct cu obiecte sau între persoane în recepții, vă recomandăm să păstrați o distanță de cel puțin un metru față de persoanele din apropiere și să folosiți mai des plata cu cardul bancar.

E important să nu aglomerăm centrele de analize în această perioadă, prin urmare vă sfătuim să vă prezentați, pe cât posibil, numai pentru recoltarea probe biologice. În scopul evitării contactului fizic și al deplasărilor dvs., vă rugăm să optați pentru eliberarea rezultatelor în format electronic, la adresa de email comunicată colegilor în recepții.

Vă asigurăm că luăm toate aceste decizii după o analiză internă foarte riguroasă.

Comandați analizele online în siguranță

Pentru a rămâne în siguranță, vă încurajăm să folosiți serviciul nostru de Comenzi Online cară vă permite să comandați și să plătiți online cu cardul bancar toate investigațiile de laborator oferte de Clinica Sante. Aflați mai multe detalii despre acest serviciu aici: https://www.analizeonline.ro/analize-medicale-online

Cu toate aceste măsuri, cel mai important este că suntem cu toții împreună și contăm unii pe alții. Este o perioadă care ne-a scos din confortul și ritmul zilelor obișnuite și trebuie să rezistăm, să ne uităm la soluții și să respectăm reguli simple de siguranță.

Le mulțumim și le suntem aproape tuturor colegilor noștri care muncesc și fac eforturi pentru ca fiecare laborator și centru de recoltare să rămână un loc sigur pentru efectuarea analizelor medicale, să fie curat și igienizat, din grijă pentru noi toți. Vă mulțumim în numele întregii echipe pentru înțelegere și solidaritate, Echipa Clinica Sante

Call Center:

*8787 sau 0376.448.099

(L-V: 7:00 - 23:00, S: 8:00 - 16:00)

Magazin online:
Not found