Comandă Online

Alegeti un partener corect!

Peste 3.000 de medici colaboreaza deja cu Clinica Sante.

Reteaua
nationala de
Laboratoare de Analize Medicale

INCEPETI AICI!

Completati formularul si veti fi
contactat(a) de un reprezentant Cinica Sante

Nume *
Prenume *

Email *

Telefon *
Cod parafa

Judet *

Specialitate *

Va promitem o colaborare corecta!

Suntem deschisi la dialog, mereu in contact si colaborare cu peste 3.000 de medici din toata tara, gata sa va raspundem la orice intrebare vis-a-vis de un parteneriat corect, avantajos atat pentru dumneavoastra, pacientii dumneavoastra, cat si pentru noi.

De ce aleg medicii Clinica Sante?

Acoperire nationala

Suntem prezenti in 34 de judete cu peste 120 de centre proprii. Ne dezvoltam continuu pentru a fi aproape de toti pacientii dumneavoastra.

Numai laborator

Oferim numai servicii medicale de laborator, necreand astfel concurenta medicilor colaboratori.

Experienta

Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si inca de atunci ne-am organizat intru imbunatatirea relatiei cu medici si pacienti.

Acreditat RENAR

Suntem organizati dupa cele mai bune principii de management general, dar si specific activitatii de laborator (SR EN ISO 15189:2007).

Preturi mici

Oferim preturi accesibile pentru servicii de cea mai buna calitate, iar pacientii dumneavoastra vor aprecia acest lucru.

Partener strategic

Suntem parteneri strategici in Romania pentru mari companii producatoare de aparatura medicala si reactivi (Siemens, Horiba, Thermo Scientific).

Calificative exceptionale

Clinica Sante a obtinut calificative exceptionale la participarile la scheme de intercomparare a calitatii in laborator la nivel international.

Meniu