Cumpără
online

Efectuăm teste COVID-19, RT-PCR și Antigen!

Vă rugăm să consultați lista centrelor pentru a vedea programul de funcționare și pentru a vă programa pentru recoltare.

Call Center: *8787.

Recoltarea se realizează și în weekend (doar sâmbăta), în centrele selectate.

Solicitați în recepție rezultatul în limba engleză.

Rezultatul se eliberează în 30 minute pentru Test Rapid Antigen, funcție de centrul în care se face recoltarea.
Rezultatul RT-PCR se eliberează în 12 ore în București sau 24-28 de ore în țară.

Dacă intenționați să călătoriți, informați-vă din surse sigure despre condițiile impuse de guvernul țării în care vreți să ajungeți: https://www.mae.ro/travel-conditions și să verificați ce fel de test este acceptat.

Vă rugăm să consultati lista centrelor în care puteti efectua recoltarea si programul de activitate din această perioadă.
 
Testul RT-PCR SARS-CoV-2 evidențiază prezența virusului și este o investigație pentru diagnosticul timpuriu al infecției virale cu SARS-CoV-2. Pentru testare, se va preleva o probă de exsudat nazofaringian.

Testul se efectuează prin metoda Real-Time PCR. Rezultatul se eliberează în maxim 12 de ore pentru testele recoltate în București, iar pentru testele recoltate în țară maxim 28 de ore.

Rezultatul în limba engleze se eliberează gratuit, trebuie doar să menționați această dorință la recepție, în momentul prezentării la recoltare.

Lista centrelor care efectuează teste RT-PCR COVID-19

 

Opțional vă puteți programa online (aici) sau telefonic (Call Center: *8787), înainte să plasați comanda.

Dacă optezi pentru programarea testării, nu uita de pașii de mai jos:

  1. Programează-te online sau telefonic
    Alege locația, data și ora pentru recoltarea testului
  2. Cumpără online
    Scurtează timpul de așteptare și cumpără online testul
  3. Mergi în centrul Clinica Sante dedicat testării
    Vino direct la recoltare în centrul Clinica Sante din orașul tău

Testările serologice de identificare a anticorpilor anti SARS-CoV-2 IgG și IgM sunt esențiale în înțelegerea epidemiologiei virale și sunt importante în detectarea infecțiilor la pacienții cu simptomatologie redusă sau asimptomatici.

Testele pentru anticorpi IgG și IgM Covid-19 se fac în toate centrele Clinica Sante și pot fi comandate și achitate online:

Din respect pentru dumneavoastră și sănătatea celor din jur, vă rugăm să intrați în incinta centrelor de analize doar cu mască de protecție și să folosiți dezinfectantul de mâini înainte de orice altă acțiune.

În recepție vă rugăm să respectați distanța de cel puțin 1.5 m față de celelalte persoane prezente, respectiv să răspundeți la întrebările colegilor noștri în vederea completării chestionarului pentru determinarea anticorpilor SARS-CoV-2.

Call Center:

*8787 sau 0376.448.099

(L-V: 7:00 - 23:00, S: 8:00 - 16:00)

Magazin online:
Not found