Cumpără Online

Efectuăm Teste RT-PCR COVID-19, teste rapide Antigen și teste serologice de identificare a anticorpilor anti SARS-CoV-2 (IgG și IgM).

Testul RT-PCR SARS-CoV-2 evidențiază prezența virusului și este o investigație pentru diagnosticul timpuriu al infecției virale cu SARS-CoV-2. Pentru testare, se va preleva o probă de exsudat nazofaringian.

Testul se efectuează prin metoda Real-Time PCR. Rezultatul se eliberează în maxim 24 de ore pentru testele recoltate în București, iar pentru testele recoltate în țară maxim 48 de ore.

Rezultatul în limba engleze se eliberează gratuit, trebuie doar să menționați această dorință la recepție, în momentul prezentării la recoltare.

Lista centrelor care efectuează teste RT-PCR COVID-19

Programările pentru Test RT-PCR și Test rapid Antigen se fac online (aici) sau telefonic (Call Center: 0376.448.099), înainte să plasați comanda. Testele se efectuează doar în baza unei programări prealabile!

  1. Programează-te online sau telefonic
    Alege locația, data și ora pentru recoltarea testului
  2. Cumpără online
    Scurtează timpul de așteptare și cumpără online testul
  3. Mergi în centrul Clinica Sante dedicat testării
    Vino direct la recoltare în centrul Clinica Sante din orașul tău

Testările serologice de identificare a anticorpilor anti SARS-CoV-2 IgG și IgM sunt esențiale în înțelegerea epidemiologiei virale și sunt importante în detectarea infecțiilor la pacienții cu simptomatologie redusă sau asimptomatici.

Testele pentru anticorpi IgG și IgM Covid-19 se fac în toate centrele Clinica Sante și pot fi comandate și achitate online:

Din respect pentru dumneavoastră și sănătatea celor din jur, vă rugăm să intrați în incinta centrelor de analize doar cu mască de protecție și să folosiți dezinfectantul de mâini înainte de orice altă acțiune.

În recepție vă rugăm să respectați distanța de cel puțin 1.5 m față de celelalte persoane prezente, respectiv să răspundeți la întrebările colegilor noștri în vederea completării chestionarului pentru determinarea anticorpilor SARS-CoV-2.