Cumpără Online

În semn de recunoștință pentru cei ce lucrează în străinătate, departe de familie, pentru a le fi mai bine celor de acasă, oferim 12% Reducere la analize medicale.

Ce trebuie să faci?

Vino în oricare centru de analize Clinica Sante din țară, prezintă la recepție un act doveditor și beneficiază de reducerea acordată pe loc. E suficient să prezinți un permis de conducere din străinătate, abonament transport public din străinătate, factură utilități din străinătate (chiar și în format electronic) pe care să apară numele tău din buletin, etc.

Beneficiază de reducere și membrii familiei de grad I și II, cât timp cel puțin un membru poate dovedi apartenența la Diaspora. Nu este necesară programarea în prealabil sau trimiterea de la medicul de familie.
Beneficiați de consultanță gratuită în ceea ce privește efectuarea analizelor.

Informații suplimentare pot fi obținute în centrele de recoltare din țară sau sunând în Call Center: 0376.448.099.

#ClinicaSantePentruDiaspora

Am fost și suntem alături de Diaspora, drept dovadă anul 2021 este al cincilea an consecutiv în care organizăm această campanie promoțională destinată românilor care lucrează în străinătate. Motivul acestui demers organizat și lansat de noi este simplu – vrem să susținem românii care muncesc departe de familiile lor, din respect pentru sacrificiul depus de dragul celor rămași acasă.

Perioada campaniei: 15.06.2021 – 15.09.2021.
Important: Nu fac obiectul campaniei testele pentru COVID-19: RT-PCR, Test Rapid Antigen și Anticorpi IgG.
Reducerea nu se cumulează cu alte oferte și promoții în derulare.

Întrebări frecvente

 1. Ce documente trebuie să prezint pentru a beneficia de promoție? Un card bancar este suficient?
  Acordăm acest beneficiu doar prin prezentarea unui act doveditor, fie că este card bancar internațional, carte de identitate, permis de conducere din străinătate, abonament transport public din străinătate, factură utilități din străinătate pe care să apară numele tău din buletin, etc.
  De menționat este faptul că este necesar să rămână, în recepție, o copie conformă cu originalul documentului.
  !!!Nu impunem o valoare minimă pentru comandă. Îți oferim 12% reducere față de prețul de listă.
 2. Poate beneficia de reducere orice prieten cu care vin în clinica cu dovada mea că lucrez în afară?
  Dacă doar rudele de gradul I și II, cum fac dovada gradului de rudenie?

  Poți beneficia de reducere doar tu și membrii familiei de grad I și II, cât timp cel puțin un membru poate dovedi apartenența la Diaspora. Gradul de rudenie (filiația) se dovedește, în primul rând, prin verificarea actelor întocmite la stare civilă, certificat de naștere.

 3. De ce sunt atăt de multe hărtii de completat la ce ajută toate informațiile acestea?
  Semnarea și completarea formularelor, triajul și operațiunile de dezinfectare sunt foarte importante pentru noi și pentru dumneavoastră. La momentul înregistrării, personalul Clinicii Sante vă oferă asistență pentru a completa o serie de formulare menite a facilita efectuarea analizelor medicale și a asigura corectitudinea și confidențialitatea datelor, formularul de acordare a consimțământului la prelucrarea datelor, sau formularul de acord de transmitere a informațiilor către medic. În funcție de analizele solicitate, poate fi necesară și completarea altor formulare (de exemplu pentru analizele subcontractate extern se va completa formularul de informare privind analizele subcontractate).
 4. De câte ori pot efectua analize cu această reducere în perioada aceasta?
  Beneficiați de reducerea de 12% pentru sănătatea întregii familii, în orice centru Clinica Sante și oricând doriți, prin prezentarea actului doveditor.
 5. De ce eu, ca pacient vechi, nu beneficiez de reducere dar ei care lucrează în afară și nu trăiesc dintr-o pensie au reducere mai mare?
  Întotdeauna, angajații Clinicilor Sante au și o latură altruistă. Noi știm câtă suferință trebuie s.ă suporte un copil a cărui părinte pleacă de nevoie la muncă în străinătate, pentru o viață mai bună. Cu cât dor vârstnicii își așteaptă nepoții și strănepoții. Mai știm că economia țării noastre a fost odată susținută de Diaspora.
  Așa am ales să le spunem Mulțumim! Pacienții noștri cu card de fidelitate beneficiază permanent de 10% reducere la analize medicale, în orice moment al anului.
 6. Cine îmi poate interpreta rezultatele după ce efectuez aceste analize?Înțelegerea completă a rezultatelor analizelor te ajută să iei decizii optime privind alimentația și stilul de viata. Trebuie amintit că rolul laboratorului de analize medicale este de a efectua analizele solicitate, medicul clinician fiind abilitat în a stabili diagnosticul și tratamentul pacientului pe baza anamnezei, examenului clinic și a investigațiilor paraclinice.
  Deci, vă recomandăm să vă adresați medicului curant/specialist pentru o bună interpretare.
 7. Care este pretul unui pachet de baza pentru o verificare completa?
  În catalogul de servicii al Clinicii Sante avem disponibile o gamă vastă de analize medicale. Acestea au un rol esențial în stabilirea unui diagnostic, dar și pentru a oferi o amplă viziune asupra stării dvs. de sănătate.
  Accesând link-ul următor, puteți vedea toate pachetele disponibile, cu preț și termen de execuție:
  www.clinica-sante.ro/pachete-de-analize-medicale-comanda-online
 8. Dacă plec din țară pot verifica rezultatele și din afară?
  Pentru a economisii din timpul dumneavoastră, vă oferim două metode de vizualizare a rezultatelor, astfel scăpați de grija revenirii la centrul de recoltare pentru ridicarea buletinului de analize.Vă rugăm să țineți cont de aspectele menționate mai jos:
  a) Înregistraţi-vă la recepţie cu adresa de e-mail şi primiţi rezultatele* pe e-mail imediat ce sunt validate de medicul de laborator.
  b) Rezultatele investigațiilor pot fi vizualizate și online, în trei pași simpli:
  – Accesați www.clinica-sante.ro, secțiunea “Rezultate”;
  – Selectați localitatea;
  – Se va deschide fereastra “Acces pacienți” unde trebuie să introduceți CNP-ul pacientului și numărul buletinului de analiză;
  – Click “Login”;
  – Se va deschide o pagină unde vor vi afișate toate codurile aferente vizitelor la laboratorul nostru;
  – Pentru a vizualiza un rezultat, dați click pe codul evidențiat în roșu (partea stângă a paginii).
 9. În cazul în care sunt modificări pot primi și rezultatele în engleza?
  Sigur, la solicitarea dumneavoastră putem elibera rezultatele și în limba engleză. Dacă acestea vă sunt necesare, vă rugăm să precizați acest aspect în recepție, la momentul înregistrării investigațiilor/ printr-o solicitare în scris, pe adresa de email oficială a clinicii: office@clinica-sante.ro/telefonic, la numărul din Call center: 0376 448 099.

Întotdeauna avem un scop bine determinat – de a ajuta și respecta drepturile paciențior care ne calcă pragul.