Munciți în străinătate și v-ați întors recent în țară?

Din respect pentru dumneavoastră, cei ce se sacrifică muncind în străinătate ca nouă, celor din țară să ne fie mai bine, vă oferim 5% Reducere la toate analizele medicale.

Ce trebuie să faceți?

Veniți în oricare centru de recoltare, prezentați la recepție un act confirmativ: permis de conducere străin, abonament transport public, factură utilități din străinătate etc., completați formularul de campanie și beneficiați de 5% Reducere. Promoția este valabilă în perioada 15 Iulie – 31 August 2016.

Despre Clinica Sante - Laboratoare de analize medicale

Acoperire la nivel național

Suntem prezenți în 38 de județe. Găsiți cel mai apropiat centru de recoltare accesând județul dumneavoastră pe harta alăturată.

Slavă Domnului!

Prețuri mici

Scopul nostru este oferirea de servicii medicale de laborator la prețuri accesibile și de cea mai bună calitate.

Peste 20 de ani experiență

Clinica Sante a fost înființată în anul 1995 și încă de atunci ne-am organizat întru îmbunătățirea relației cu pacienții.

Prețuri mici și calitate, din respect pentru pacienți

Fie că vorbim servicii de laborator acreditate la standarde internaționale, de o comunicare totală și eficientă sau de a fi intotdeauna acolo pentru a cunoaște, intui și satisface nevoile pacientului, Clinica Sante lucrează pentru fiecare pacient în parte cu toate mijloacele de care dispune.

Suntem deschiși la dialog

Răspundem cu plăcere la orice solicitare referitoare la serviciile medicale de laborator oferite. Așteptăm mesajele dvs. la adresa de email office@clinica-sante.ro sau utilizând formularul de contact.