Va marturisim ca am avut ezitari in a scrie pe site despre activitatea noastra pentru Dumnezeu si pentru oamenii in nevoi, insa vrem sa stiti, ca dvs., pacientii nostri, sunteti cei care prin banutul platit la Clinicile Sante faceti ca acest proiect sa functioneze.

Un preot ortodox spunea candva foarte adevarat dar si foarte trist pentru noi, ca : “Hristos a avut o inima de aur si o cruce de lemn, iar noi avem cruci de aur si inimi de lemn!”.

Am vrea ca un numar cat mai mare din cei care citesc, sa-si intoarca macar putin inima catre Dumnezeu si El o va incalzi cu siguranta. Incercati fiecare atat cat puteti, si acolo unde puteti sa fiti un pic mai buni, o sa primiti imens inapoi.

Acest proiect, este proiectul nostru de suflet, al tuturor celor ce zi de zi ne straduim ca la Clinicile Sante, dvs., sa beneficiati de cele mai bune si moderne conditii.

Am inceput acest proiect in anul 2009 la initiativa a doi dintre managerii companiei, care nu doresc sa le scriem numele aici, si ni l-am insusit cu totii ca si valoare de baza a companiei noastre.

Practic, la sediul Fundatiei Crestin Ortodoxe Clinica Sante din comuna Jilava, S.A.I., sunt ingrijite 24 ore/24 ore, persoane in varsta fara posibilitati materiale, abandonate sau fara familie.

Daca stiti cazuri de acest fel, persoane in varsta, fara adapost, abandonate, fara familie, care nu au posibilitatea de a se intretine, va rog sa scrieti la: g.ene@clinica-sante.ro.

Va multumim tuturor!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!